Presedintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici, va sustine o conferinta de presa, vineri, in orasul rus Rostov-pe-Don, situat in apropierea frontierei cu Ucraina, relateaza agentiile de presa ruse.

Conferinta de presa este programata vineri la ora 17.00 (15.00, ora Romaniei), in acest oras situat la 20 de kilometri de Donetk, fieful electoral al lui Ianukovici.

Joi dimineata, Viktor Ianukovici a declarat ca se considera in continuare presedintele Ucrainei si a cerut Moscovei sa ii garanteze securitatea, au anuntat joi agentiile ruse, scrie MEDIAFAX.

Ianukovici a declarat ca se considera in continuare presedintele Ucrainei si considera nelegitime deciziile luate de Parlament, care a votat destituirea sa si instaurarea unei puteri de tranzitie, intr-o declaratie transmisa joi agentiilor de presa rusesti. Ianukovici, care a disparut dupa ce a incercat fara succes, sambata, sa urce la bordul unui avion in Donetk, nu a oferit niciun indiciu cu privire la locul unde se afla. El a cerut Rusiei sa ii garanteze "securitatea personala" in fata "extremistilor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.