O fotografie emotionanta care il intruchipeaza pe suveranul pontif, Papa Francisc, alaturi de un copil a facut inconjurul internetului intr-un timp record.

In poza, Papa Francisc il tine in brate pe Daniele de Sanctis, in varsta de 19 ani, "mini-me", cum l-au botezat cele mai multe publicatii internationale, a avut o aparitie de senzatie miercuri, fiind imbracat in costumul specific Papei: sutana si pelerina albe si chiar o cruce in miniatura la gat, informeaza MEDIAFAX.

Copilul, insa, nu se simte in largul lui si plange frenetic in timp ce este ridicat ca sa primeasca "sarutul papal" de la Papa Francisc atunci cand trece prin multime.

Mama sa, Paola Ciabattini, a spus ca una dintre bunicile lui Daniele a facut costumul, inspirata dupa ce baiatul a folosit un prosop de maini drept pelerina dupa ce s-a spalat pe maini.

Ciabattini a spus ca gestul fost un semnn de dragoste "fata de Sfantul Parinte" si ca in niciun caz nu a intentionat sa se distreze pe seama lui sau a bisericii.

In timpul Carnavalului din Italia, copiii ies des dupa scoala si isi pertrec weekendurile imbracati in costume de pirati, printese - si acum de Papa. Carnavalul, cunoscut si sub denumirea de mardi gras, marcheaza perioada dinaintea sezonului slujbei solemne Lenten.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.