Un tip nou de implant mamar, denumit B-Lite, care este cu 30% mai usor decat orice produs similar existent pe piata si previne procesul de lasare a sanilor, care apare in cazul folosirii implanturilor cosmetice conventionale, a fost creat de un inginer biochimist din Israel.

Potrivit dailymail.co.uk, implanturile mamare traditionale sunt realizate din gel de silicon sau din solutie salina.

Noul tip de implant consta intr-un invelis de silicon umplut cu sfere minuscule de silicat, o forma solida a gelului de silicon, dar mult mai usoara.

"Implanturile mamare nu au fost niciodata mai usoare, de la introducerea lor pentru prima oara, in 1962. De atunci, nu a aparut nicio imbunatatire cu privire la aceasta procedura. Stim ca, dupa zece sau 15 ani, aceste implanturi trebuie inlocuite. Cand realizezi un implant, sanii devin mai grei. Acesta este motivul pentru care incep sa se lase dupa cativa ani si femeile trec prin doua sau trei operatii pentru a avea in continuare sani frumosi", a explicat Dael Govrin, un inginer biochimist din Israel, care a inventat noul tip de implanturi.

Implanturile conventionale cantaresc aproximativ 450 de grame, iar sanii naturali sunt ceva mai usori de atat. Noul implant cantareste cu o treime mai putin decat tipul conventional, scrie MEDIAFAX.

Aproximativ 40 de femei din Israel au trecut printr-o operatie de fixare a noilor tipuri de implant si pacientele afirma ca diferenta de greutate fata de sanii naturali este insesizabila.

"Reactia primelor noastre paciente este pozitiva. Unele dintre acestea au implanturi mamare pentru prima oara si spun ca sunt mai usoare decat sanii lor naturali", a afirmat Dael Govrin, al carui frate, Jacky, este chirurg plastician.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.