Autoritatile ucrainene au anuntat ca nici un cetatean strain nu se numara printre victimele violentelor de la Kiev, relateaza Russia Today, in pagina electronica.


Ministerul ucrainean al Sanatatii a anuntat miercuri ca niciun cetatean strain nu se numara printre victimele violentelor de la Kiev, relateaza Russia Today, in pagina electronica.

Ministerul a anuntat, de asemenea, ca bilantul oficial al violentelor de la Kiev este de 25 de morti si 241 de persoane spitalizate. Printre acestea din urma se numara 79 de politisti si cinci jurnalisti.

Ministerul a confirmat, de asemenea, ca jurnalistul Viaceslav Veremii, de la cotidianul local Vesti, a decedat la Kiev dupa ce a fost impuscat.

Marti a fost ziua cea mai sangeroasa a revoltei ucrainene, politia folosind tunuri, grenade asurzitoare si alte mijloace pentru a dispersa protestatarii. Unii dintre manifestanti au ripostat cu bate de baseball sau alte mijloace.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.