Un barbat fara adapost din Ungaria a castigat la loto suma de 600 de milioane de forinti (2 milioane de euro), dupa ce a cumparat cu ultimii bani biletul castigator.

"M-am rugat la Dumnezeu sa imi trimita niste bani, dar nu atat de multi", a spus Laszlo Andraschek intr-un interviu acordat televiziunii RTL Klub.

"Nu voiam decat sa am o viata normala, nimic mai mult", a adaugat barbatul, in varsta de 55 de ani, care a povestit cum si-a cheltuit ultimii bani pe un bilet la loto, cumparat de la o loterie din Gara Györ - localitate situata la 110 kilometri de Budapesta - cu o zi inainte de extragere, in luna septembrie 2013, scrie MEDIAFAX.

Cu banii castigati la loterie, Laszlo Andraschek a cumparat o casa pentru el si sotie, precum si o locuinta pentru cei trei copii. De asemenea, si-a ajutat fratii cu bani si a cumparat o masina modesta.

Singura lui extravaganta a fost sa cumpere un televizor cu ecran plat pentru a urmari meciurile de fotbal.

"Mai am inca doua proiecte: sa imi vizitez fratele, care locuieste in Canada, si sa infiintez o fundatie pentru ajutorarea persoanelor alcoolice", a mai spus barbatul, care s-a confruntat, la randul sau, cu alcoolismul si care nu mai bea de cinci ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.