Guvernul britanic s-a mobilizat marti, pentru a calma nemultumirea victimelor inundatiilor, care au afectat regiunile din nord-vestul tarii, in conditiile in care noi precipitatii sunt asteptate pentru urmatoarele zile.

Reuniunea Consiliului de ministri a fost amanata marti pentru ca premierul David Cameron sa-si continue deplasarea in regiunile cele mai afectate.

Dupa vizita la Dorset, in sud-vestul tarii, premierul David Cameron, care a deblocat 155 de milioane de euro pentru consecintele intemperiilor, s-a deplasat marti la Devon, unde nemultumirea este in crestere fata de modul in care autoritatile gestioneaza situatia.

Locuitorii din regiunile afectate critica in special absenta autoritatilor de la fata locului si lipsa unor actiuni in vederea evacuarii persoanelor sinistrate, scrie MEDIAFAX.

Nord-vestul Angliei este afectat de mai bine de o luna de inundatii fara precedent, 1.000 de persoane fiind evacuate de la sfarsitul lunii ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.