Hillary Clinton a descris-o pe Monica Lewinsky drept "o persoana narcisista prostuta" dupa ce functionara de la Casa Alba a avut o relatie amoroasa cu sotul ei, fostul presedinte SUA Bill Clinton, conform unor documente citate de site-ul conservator The Washington Free Bacon.

"A fost o scapare, dar Hillary spune ca sotul afirma, credibil, ca a incercat sa termine aceasta relatie, a incercat sa se distanteze, a incercat sa faca fata unei persoane narcisiste prostute; dar a fost dincolo de controlul lui", a scris Diane Blair, o prietena intre timp decedata a familiei Clinton, scrie MEDIAFAX.

Memoriile Dianei Blair sunt la Universitatea din Arkansas, unde a predat Stiinte Politice.

Hillary Clinton i-a sugerat Dianei Blair ca Bill Clinton a avut relatia cu Monica Lewinsky dupa o serie de probleme, precum moartea parintilor presedintelui si a unui prieten Vince Foster. "In plus, au fost fortele urate care au incercat sa inventeze lucruri rele despre ei", explica Diane Blair.

Dezvaluirile au fost facute in contextul speculatiilor ca Hillary Clinton va intra din nou in cursa pentru Casa Alba. CNN noteaza ca memoriile Dianei Blair sunt disponibile din anul 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.