Presedintele Camerei inferioare a Parlamentului italian a primit miercuri o scrisoare de amenintare. Plicul continea un glont.

Acest lucru s-a intamplat dupa o disputa in cadrul Legislativului privind o masura financiara controversata destinata reducerii deficitului public, relateaza AFP, citat de MEDIAFAX.

Intr-o scrisoare anonima, scrisa de mana, autorii afirma ca stiu unde locuieste presedintele Laura Boldrini si ameninta sa ii arunce acid peste fata. Scrisoarea este semnata cu o stea cu cinci colturi, emblema miscarii contestatare Cinci Stele (M5S) a lui Beppe Grillo, potrivit presei italiene.

Potrivit politiei, scrisoarea a fost interceptata in nordul Milano.

Boldrini a fost tinta unei serii de atacuri verbale in aceasta saptamana din partea membrilor M5S, pentru ca a acuzat luni miscarea ca instiga la violente si i-a calificat pe bloggerii site-ului acesteia ca sunt "potentiali violatori". Ea a facut astfel aluzie la un mesaj satiric al lui Beppe Grillo care a marcat inceputul unui val de injurii impotriva presedintelui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.