Expertii din cadrul Agentiei bulgare pentru siguranta alimentara sustin ca un consum constant de margarina este potential periculos deoarece grasimile trans sunt greu de digerat si incetinesc metabolismul, ceea ce poate provoca diverse boli.
Margarina este foarte populara in Bulgarie gratie pretului sau mic comparativ cu untul si este de multe ori prezentata ca buna pentru copii si ca prevenind bolile cardiace, scrie MEDIAFAX.
Recent, Administratia americana pentru alimente si medicamente a decis ca uleiurile hidrogenate, de tipul margarinei, nu mai sunt considerate sigure pentru consum.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Românii de la Rottaprint se extind în internațional: comenzi în 14 țări, în 2023
Sursa: retail.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 22-28 aprilie
Sursa: garbo.ro
-
10 Mesaje pe care ar trebui să le lipim prin toată casa ca să le vedem cât...
Sursa: kudika.ro
-
Cum faci un pitch pentru orice afacere? Detalii la Factory Bootcamp - 17-18 mai
Sursa: futurebanking.ro
-
Cafea, jazz și o vizită „acasă la Isărescu”: Unde puteți ieși în oraș la...
Sursa: wall-street.ro