Cateva zeci de manifestanti de la Kiev au reusit sa patrunda, duminica seara, intr-una din cladirile Ministerului Justitiei, situata in apropiere de Piata Independentei din centrul capitalei ucrainene, a anuntat Ministerul ucrainean de Interne.

"La ora 22.38 (22.38, ora Romaniei), serviciul de paza al Ministerului Justitiei a apelat politia, la numarul 102, anuntand ca persoane necunoscute au incercat sa ocupe o cladire a ministerului. Informatia a fost confirmata. Momentan, cladirea, intr-adevar, este ocupata", informeaza militia de la Kiev, scrie MEDIAFAX.

Potrivit agentiei ruse Interfax, cladirea a fost ocupata de membri ai miscarii civice Spilna Sprava, fapt recunoscut de liderul miscarii, Alexandr Daniliuk.

Membrii acestei miscarii sustin ca in cladire s-ar afla sute de persoane.

Un corespondent al ziarului Segonya.ua a relatat ca manifestantii au spart geamuri la primul etaj al cladirii si intentioneaza sa ridice baricade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.