O clarificare a situatiei cuplului format de François Hollande si Valérie Trierweiler ar urma sa aiba loc sambata, scriu mai multe publicatii, in timp ce Palatul Elysée si anturajul Primei Doamne pastrau tacerea, relateaza AFP.

Potrivit BFMTV, leparisien.fr si le jdd.fr, explicatia promisa de catre presedintele francez dupa dezvaluirea relatiei sale amoroase cu acrita Julie Gayet este asteptata dintr-un moment in altul, transmite MEDIAFAX.

Potrivit site-urilor celor doua publicatii, cuplul prezidential se pregateste sa anunte ca s-a despartit, insa BFMTV este mai prudent.

Contactate de AFP, Palatul Elysée si anturajul lui Valérie Trierweiler nu au dorit sa confirme sau sa infirme informatia.

Valérie Trierweiler, care se odihneste de peste o saptamana la resedinta prezidentiala de la Lanterne, langa Versailles, a prevazut sa efectueze duminica o vizita la Mumbai, in scop umanitar.

François Hollande a promis explicatii cu privire la situatia cuplului in cursul ultimei sale conferinte de presa importante, pe 14 ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.