Islamistii vand sangele crestinilor sirieni ucisi cu 100,000 de dolari sticla in Arabia Saudita, potrivit unei calugarite siriene, Hatun Dogan.

In timpul unei conferinte organizate la Viena cu ocazia Zilei Drepturilor Omului, Hatun Dogan a facut aceasta dezvaluire socanta sustinand ca vanzarea sangelui crestinilor ucisi a devenit o adevarata afacere in Arabia Saudita.

Calugarita a infiintat o fundatie caritabila, "Surorile Hatun" pentru a veni in ajutorarea saracilor, fundatie prezenta in 35 de tari si a ajuns la aceasta concluzie in urma unei cercetari amanuntite.

"O sticluta cu sange a fost trimisa unor fanatici din Arabia Saudita iar cei care au primit sangele au platit 100.000 de dolari pentru el", a spus calugarita. "In conceptia islamica, ei se spala pe maini cu sangele care a fost sacrificat pentru Allah si au credinta ca astfel vor fi rasplatiti", a mai adaugat Hatun, potrivit syrianperspective.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.