O daneza a fost victima unui viol in grup, marti seara, in centrul capitalei indiene New Delhi, un nou caz de agresiune sexuala asupra unei unei femei comis in India, a anuntat politia miercuri.

Femeia, in varsta de 51 de ani, a fost agresata de catre un grup de sase barbati, cauia i-a cerut sa ii arate drumul, in timp ce incerca sa se intoarca la hotel, intr-un cartier frecventat de turisti, in centrul capitalei, scrie presa indiana.

"Se ratacise in momentul in care a avut loc incidentul. Politia i-a identificat pe suspecti, care sunt interogati. Ancheta este in curs", a declarat pentru AFP Rajan Bhagat, un purtator de cuvant al politiei din capitala.

Femeia a informat-o pe o prietena, impreuna cu care calatoreste, despre agresiune, in momentul in care a reusit sa ajunga la hotel, la Paharganj, in apropiere de Connaught Place, o piata comerciala din New Delhi, a precizat purtatorul de cuvant.

Turista daneza a vrut sa ceara indicatii despre drum unui grup de barbati, in apropiere de gara din New Delhi, dupa o vizita la un muzeu, dar acestia au dus-o intr-un loc izolat, dupa care au violat-o sub amenintarea unui cutit, precizeaza agentia Press Trust of India (PTI), citand surse din cadrul politiei, scrie mediafax.

Ambasada Danemarcei nu a putut sa fie contactata imediat. Potrivit publicatiei The Times of India, cele doua femei se afla de aproximativ o saptamana intr-o vizita in India. Ele au vizitat mai intai Agra, dupa care au sosit la New Delhi marti.

Aceasta noua agresiune sexuala are loc dupa aproximativ zece zile de la comiterea unei presupuse agresiuni sexuale asupra unei poloneze care ar fi fost drogata si violata de catre un sofer de taxi, in timpul unei calatorii in capitala pe care o efectua impreuna cu fiica sa, in varsta de doi ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.