Apartamentul din Paris in care presedintele Francois Hollande se intalnea in secret cu actrita Julie Gayet a apartinut unor lideri interlopi care au legaturi cu mafia din insula franceza Corsica, afirma surse citate de ziarul Le Monde.

Potrivit presei franceze, apartamentul in care François Hollande se intalnea cu Julie Gayet ii fusese inchiriat actritei de o prietena care are legaturi cu doi lideri interlopi corsicani.

Prietena actritei este Emmanuelle Hauck, care a fost casatorita cu Michel Ferracci, un barbat condamnat in noiembrie 2013 la 18 luni de inchisoare pentru spalare de bani, scrie MEDIAFAX.

Dupa divortul de Ferracci, Emmanuelle Hauck a avut o relatie cu François Masini, impuscat mortal intr-o reglare de conturi.

Emmanuelle Hauck a admis ca apartamentul ii apartine, insa sustine ca nu a fost al sotului ei, nici al concubinului, si nu a fost inchiriat prietenei sale Julie Gayet.

Revista Closer a dezvaluit ca François Hollande, in varsta de 59 de ani, are o relatie amoroasa cu actrita Julie Gayet, in varsta de 41 de ani. Presedintele Francois Hollande a sugerat ca ar putea da in judecata publicatia pentru incalcarea vietii private, dar nu a negat informatiile despre relatia cu Julie Gayet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.