Imigrantul roman devenit celebru in Marea Britanie a disparut fara urma, conform presei britanice.

Romanul Victor Spirescu, primul imigrant care a venit in Marea Britanie sa lucreze dupa ridicarea ridicarea restrictiilor pe piata muncii, a disparut fara urma si a renuntat de bunavoie la locul de munca, sustin fostii sai colegi de la spalatoria auto, relateaza Daily Mail, in editia electronica.

Angajatii de la spalatoria auto din Biggleswade (comitatul Bedfordshire) au povestit ca romanul Victor Spirescu s-a intors dupa prima zi de munca in apartamentul in care locuia impreuna cu colegii sai, si-a facut bagajul, si-a luat toate lucrurile si i-a anuntat ca pleaca sa-si vada fratele, aflat la Londra.

"Nu stim unde se afla in acest moment si nici ce face si nici poate fi contactat pe telefonul mobil din Romania, pentru ca l-a inchis", au povestit fostii sai colegii.

Ei spun ca Victor Spirescu a lucrat o singura zi si a renuntat la locul de munca de bunavoie. De asemenea, conducerea spalatoriei auto din Biggleswade neaga categoric ca romanul a fost concediat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.