Procesul pentru incitare la uciderea unor manifestanti al fostului presedinte islamist egiptean Mohamed Morsi, destituit de armata, care urma sa fie reluat miercuri, la Cairo, a fost amanat pentru 1 februarie, acuzatul neputand fi adus din cauza "conditiilor meteorologice".
Primul sef de stat ales in mod democratic in Egipt a comparut la prima sedinta, pe 4 noiembrie, intr-o cusca, intr-un tribunal situat in centrul Academiei de Politiei de la Cairo. El a denuntat un "proces politic", a reafirmat ca el este presedintele tarii si a pus in discutie legitimitatea si legalitatea judecatorilor, care au amanat procesul, scrie MEDIAFAX.

"Din cauza conditiilor meteorologice (nefavorabile), Mohammed Morsi nu a putut sa fie adus. Ca atare, procesul este amanat pentru 1 februarie", a anuntat judecatorul Ahmed Sabry Youssef, care prezida sedinta de miercuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.