Cel putin cinci persoane au fost ucise intr-o explozie produsa de un atentat cu masina-capcana, joi, la periferia de sud a Beirutului, acesta fiind al patrulea atac ce vizeaza acest bastion al miscarii siite Hezbollah din iulie, a anuntat Ministerul Sanatatii.

Acest atentat are loc la mai putin de o saptamana de la atentatul cu masina-capcana in care a fost ucis, la 27 decembrie, la Beirut un consilier al fostului premier Saad Hariri, Mohammad Chatah, ostil Hezbollah si regimului lui Bashar al-Assad din Siria vecina.

Potrivit Agentiei Nationale de Informatii ANI, o masina de teren "a explodat pe strada foarte frecventata Al-Aarid din cartierul Haret Hreik", la periferia de sud a Beirutului.

"Cel putin cinci persoane au fost ucise si peste 20 au fost ranite in atentat, potrivit unui bilant provizoriu", a anuntat pentru AFP o sursa din cadrul Ministerului Sanatatii.

Posturile de televiziune au prezentat imagini cu fatadele distruse ale cladirilor si cel putin doua masini carbonizate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.