Premierul turc Recep Tayyip Erdogan i-a denuntat din nou, sambata, pe judecatorii aflati la originea scandalului politico-financiar fara precedent care ameninta guvernul sau, acuzandu-i ca "lucreaza cu anumite grupuri criminale" pentru a "compromite oameni nevinovati".

Unii magistrati, din pacate, actioneaza concertat cu anumite grupuri criminale si in colaborare cu unele institutii de presa pentru a compromite oameni nevinovati, divulgand documente confidentiale", a afirmat Erdogan, in timpul unei alocutiuni sustinute in fata sustinatorilor sai, la Manisa (vest).

"Noi dorim unitatea, solidaritatea. Anumite miscari, institutii media si cercuri de afaceri sau politice au orchestrat, din Turcia, acest complot odios", a mai spus el in cursul acestei reuniuni publice organizate de formatiunea sa, Partidul Dreptatii si Dezvoltarii (AKP).

Erdogan a acuzat astfel din nou "o banda din interiorul statului" ca este la originea anchetei care i-a constrans pe trei dintre ministrii sai sa demisioneze, scrie hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.