Regina Elizabeth a II-a si sotul ei, printul Phillip, au calatorit sambata dimineata cu trenul, alaturi de cateva sute de navetisti matinali, pana la Castelul Sandringham, unde familia regala britanica va petrece Craciunul.

Suverana britanica si sotul ei au participat duminica la o slujba religioasa, ce a avut loc la biserica aflata in centrul domeniului regal Sandringham.

Localnicii s-au adunat in numar mare, pentru a-i vedea de aproape pe regina Elizabeth a II-a si pe sotul ei.

Cuplul regal a ajuns la acel domeniu din comitatul Norforlk sambata, calatorind cu un tren pe care cei doi l-au luat din statia King's Cross din centrul Londrei.

Navetistii matinali au fost opriti pentru cateva minute sa treaca de casele de bilete pentru a permite reginei si sotului ei sa urce in tren. Ulterior, calatorii obisnuiti au primit permisiunea sa se imbarce, astfel incat regina Elizabeth a II-a si printul Phillip au calatorit in acel tren alaturi de cateva sute de navetisti, scrie MEDIAFAX.

La fel ca alte cateva milioane de britanici, membrii familiei regale vor parcurge cateva sute de kilometri in aceste zile pentru a petrece Craciunul alaturi de familia lor.

Potrivit presei britanice, regina a invitat un numar mare de oaspeti pe durata sarbatorilor de iarna la Castelul Sandringham. Se crede ca printul William si sotia lui il vor aduce pe fiul lor, printul George, la resedinta Sandringham, unde acesta va petrece primul lui Craciun regal.

Printul George, al treilea in ordinea de succesiune la tronul britanic, isi va face astfel cea de-a treia aparitie in public, alaturi de parintii sai, ducele si ducesa de Cambridge, la biserica de pe domeniul Sandringham, unde va asista la slujba organizata in prima zi de Craciun, alaturi de membrii familiei regale.

Printul Harry, care va parcurge la randul sau cateva mii de kilometri in aceste zile pentru a fi alaturi de familia sa de Craciun, a fost fotografiat sambata facand cumparaturi in Cape Town, unde s-a odihnit cateva zile dupa expeditia de caritate la Polul Sud, la care a participat in beneficiul organizatiei Walking With The Wounded.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Nu se stie deocamdata daca iubita sa, Cressida Bonas, se va alatura familiei regale pe durata sarbatorilor de iarna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.