Acoperisul teatrului Apollo, situat in centrul Londrei, s-a prabusit joi seara in timpul unui spectacol, soldandu-se cu "numeroase victime", a anuntat politia locala, citeaza MEDIAFAX.

Acoperisul teatrului Apollo, situat in centrul Londrei, s-a prabusit joi seara in timpul unui spectacol, soldandu-se cu "numeroase victime", a anuntat politia locala, fara sa precizeze daca este vorba de raniti sau morti, relateaza AFP.

Un purtator de cuvant al Serviciului de Ambulanta a declarat ca in urma acestui accident au fost ranite aproximativ 30 de persoane, insa niciuna dintre ele nu a fost spitalizata.

"Credem ca au fost ranite aproximativ 30 de persoane. Acesti raniti pot merge de sine statator. Pentru moment, nu am spitalizat nicio persoana", a anuntat acest purtator de cuvant.
Marturiile unor spectatori, potrivit carora mai multe persoane au fost blocate sub daramaturi, inca nu au fost confirmate.

"Noi am fost sunati in jurul orei 20.15 GMT (22.15, ora Romaniei) de la Appolo Theatre, cu privire la prabusirea acoperisului in timpul unui spectacol", a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al Scotland Yard, precizand ca detine informatii despre "numeroase victime".

"Asta s-a intamplat cu putin timp dupa prima parte a spectacolului", a afirmat un martor.

Politia, serviciile de salvare si opt autospeciale ale pompierilor se afla la fata locului. "


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.