Liderul unui clan al gruparii infractionale ‘Ndrangheta, activa in sudul Italiei, a fost rapit de factiuni rivale, care, dupa ce l-au batut cu rangi, l-au dat "de mancare" la porci, relateaza site-ul ziarului Il Fatto Quotidiano.

Francesco Raccosta, liderul unui clan al organizatiei calabreze ‘Ndrangheta, a disparut in martie 2012, fiind rapit de o grupare rivala ca razbunare fata de asasinarea unuia dintre adversarii sai, Domenico Bonarrigo.

Cadavrul lui Raccosta nu a fost gasit. Pe baza afirmatiilor facute de unul dintre presupusii asasini, interceptat de autoritati, anchetatorii au stabilit ca Raccosta a fost batut cu rangi, dupa care a fost aruncat la porci, care l-au mancat de viu.

Autoritatile italiene au ajuns la aceasta concluzie dupa interceptarea telefonului unuia dintre presupusii asasini, Simone Pepe, in varsta de 24 de ani. "A fost o satisfactie sa il auzim cum tipa... Nu va puteti imagina cum tipa... Eu nu am mai vazut sa fi ramas ceva din el dupa ce a fost mancat de porci... Altii au vazut unele resturi. Eu nu am mai vazut nimic. Cum mancau acei porci!", a spus Pepe, potrivit MEDIAFAX.

Asasinatele sunt rezultatul rivalitatii care dureaza de 60 de ani intre clanurile mafiote Ferraro-Raccosta si Polimeni-Mazzagatti-Bonarrigo, active in zona Oppido Mamertina, in regiunea italiana Calabria (sud). Autoritatile italiene au arestat 20 de suspecti in acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.