Daca mai ai zile de concediu ramase si niste bani pusi de-o parte, in aceasta iarna nu trebuie sa ratezi o scurta vacanta sau un sejur in strainatate.



Craciun in Paris - 479 euro

Sejurul include trei nopti de cazare la hotel de patru stele, in perioada 24-27 decembrie, cu mic dejun. De asemenea, turistii au asigurate transportul cu avionul, transferuri si taxele de aeroport.

Craciun Praga - 419 euro

Pachetul include patru nopti de cazare in hotel de patru stele, cu mic dejun, in perioada 23-27 decembrie, transport cu avionul si transferuri.

Turistii se vor bucura de tur al orasului Praga cu ghid de limba romana, tur pietonal in centrul istoric si bilet de intrare la concert de muzica clasica si concerte in Biserica Sfantul Salvator (orga, vioara si voce).

Suma nu include taxe de aeroport in valoare de 110 euro de persoana.

Craciun la Viena - 369 euro

Oferta include patru nopti de cazare in hotel de trei stele cu mic dejun inclus, in perioada 22-26 decembrie, cu transport cu avion.

Turistii se vor bucura si de un tur al orasului Viena de jumatate de zi instotit de un ghid local, insotitor roman de grup.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.