Moldoveanca Domnica Cemortan a recunoscut, marti, in fata judecatorului ca a fost amanta capitanului vasului de croaziera Costa Concordia, Francesco Schettino, si ca in momentul naufragiului se afla impreuna cu acesta.

Dupa ce a negat timp de un an si jumatate ca a avut vreo idila cu capitanul pachebotului Costa Concordia si dupa ce a acuzat presa de minciuni, Domnica Cemortan a recunoscut ca a fost amanta capitanului si ca erau impreuna in timpul naufragiului.

Marturiile moldovencei sunt foarte importante, afirma presa italiana, intrucat ea s-a aflat pe punte alaturi de capitanul Schettino in momentul naufragiului. Domnica Cemortan a acuzat anterior presa ca a denigrat-o si a amenintat cu actiuni in justitie, scrie MEDIAFAX.

Tot marti, in cadrul sedintei de judecata, moldoveanca a afirmat ca Schettino a parasit primul pachebotul. Francesco Schettino risca 20 de ani de inchisoare pentru moartea a 32 de pasageri in urma naufragiului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.