Fostul secretar de Stat american Hillary Clinton a primit o amenda in valoare de 80 de lire sterline (aproape 95 de euro), dupa ce a parcat fara sa plateasca la Chatham House, in Mayfair, la Londra, unde participa la un eveniment, relateaza The Independent online in editia de miercuri.

Astfel, in contextul in care America se confrunta cu riscul intrarii in incapacitate de plata, un inspector de parcari din Londra ofera celei mai importante economii din lume inca un motiv de ingrijorare, comenteaza ironic publicatia britanica.

Inspectorul a lasat amenda pe limuzina parcata in apropiere de Chatham House, unde se intalnesc de obicei diplomati.

El a refuzat sa o anuleze, in pofida faptului ca ofiteri americani in domeniul securitatii i-au spus ca respectiva limuzina argintie, marca Mercedes, ii apartine fostului secretar de Stat Hillary Clinton, scrie MEDIAFAX.

Clinton a sosit la un eveniment organizat la Chatham House escortata de o coloana de cinci vehicule, care au parcat fara sa plateasca sau sa afiseze permise speciale. Daca amenda va fi platita, este alta poveste, mai comenteaza ziarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.