Presedintei argentiniene Cristina Kirchner i s-a prescris o luna de repaos in urma unui traumatism cranian pe care l-a suferit dupa ce a cazut, in luna august, a anuntat sambata presedintia argentiniana.

De cand a cazut, pe 12 august, Kirchner, in varsta de 60 de ani, a continuat sa conduca tara. Ea a efectuat, in septembrie, o vizita la New York, unde a participat la Adunarea Generala a ONU, si a sustinut mai multe discursuri televizate.

Medicii i-au prescris sa se odihneasca deoarece a aparut un hematom, desi analizele efectuate dupa ce a cazut nu au relevat nimic, a anuntat Alfredo Scoccimarro, purtatorul acesteia de cuvant, scrie MEDIAFAX.

Cristina Kirchner, o peronista de centru-stanga, este presedinta Argentinei din 2007, cand i-a urmat in functie sotului ei, Nestor Kirchner, decedat intre timp, in 2010. Dupa un prim mandat de patru ani, ea a fost realeasa in 2011, pentru al doilea mandat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.