Miriam Carey, femeia ucisa in urma unui conflict cu politia in fata Congresului american, avea halucinatii cand a avut loc incidentul.

Femeia care a fost ucisa, joi, prin impuscare de fortele de ordine, dupa ce a trecut cu autoturismul pe care il conducea de o baricada de la Casa Alba, avea halucinatii in momentul in care a avut loc incidentul, crezand ca presedintele Barack Obama comunica cu ea, potrivit unui oficial american, scrie adevarul.ro.

Familia lui Miriam Carey a declarat autoritatilor ca aceasta suferea de depresie post-natala si ca avea psihoze. Femeia nascuse in august 2012 o fetita, pe care a avut-o alaturi de ea in momentul incidentului, pe bancheta din spate.

Uciderea lui Miriam Carey, in varsta de 34 de ani, de catre politistii din Washington este cel de-al doilea caz in care este implicata o persoana cu tulburari mintale in ultimele doua saptamani si jumatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.