Femeia care conducea masina urmarita de politie joi, intre Casa Alba si Congres, a murit dupa ce a fost impuscata, au anuntat fortele de ordine.

"Suspectul a fost declarat mort", a informat in cadrul unei conferinte de presa seful politiei Washington DC Cathy Lanier.

Lanier a confirmat ca un copil, cu varsta de aproximativ un an, se afla in masina. Acesta este "nevatamat". Nu este vorba "in niciun caz de un accident" rutier, ci de o "urmarire de durata", conform sefului politiei din DC, citat de MEDIAFAX.

"Mai multe alte vehicule au fost lovite, politisti au fost atinsi si a incercat sa forteze doua perimetre de securitate",
a precizat aceasta.

Un politist a fost ranit dar "va fi bine", conform purtatorului de cuvant al Secret Service, Ed Donovan.

Urmarirea din centrul Washingtonului, urmata de focuri de arma trase in apropiere de Capitol, a provocat o scurta inchidere a Congresului si panica joi, politia vorbind despre un incident "izolat" si eliminand o ipoteza terorista.

Femeia aflata la volan si impuscata in cele din urma era Miriam Carey (34 de ani), un tehnician dentar din Connecticut. Sora acesteia a fost contacata pentru informatii si s-a declarat socata.

"Muncea, avea o slujba. Este imposibil", a spus Amy Carey, citata de Huffington Post.

The Times descrie ultimele momente de viata ale lui Carey:

"A reusit sa se dea jos din automobil si a fost impuscata de politisti. Nu era inarmata si nu se stie daca ar fi prezentat un pericol imediat"

Politia desfasoara o ancheta in privinta acestei femei, de culoare, potrivit serviciilor secrete, care isi transporta bebelusul - care in mod miraculos este nevatamat - in masina, in timp ce presa vorbea despre o depresie post-partum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.