Focuri de arma au fost trase, joi, in apropierea sediului Congresului Statelor Unite, in Washington DC.

Politia sediului Congresului SUA a transmis un avertisment joi la pranz, dupa ce au fost auzite focuri de arma. Incidentul a provocat un blocaj timp de o jumatate de ora in jurul Congresului si o impresionanta desfasurare de forte in jurul cladirii care adaposteste cele doua camere ale parlamentului american. Casa Alba, care se afla la aproximativ patru kilometri de Capitol, a fost de asemenea inchisa temporar.

Pare a fi un incident izolat cu un singur vehicul implicat", a declarat in cursul unei conferinte de presa Kim Dine, seful politiei Congresului, precizand ca niciun element nu permite acceptarea ipotezei teroriste. Acesta a adaugat ca soferul masinii urmarite - in care se afla si un copil, conform lui Dine - era o femeie.

Un politist a fost ranit in timpul incidentului, a adaugat acesta, subliniind totusi ca nu s-au tras focuri de arma asupra fortelor de ordine, scrie Huffington Post.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.