Anul acesta zeci de mii oameni de pe intreg mapamondul se pot inscrie in lupta pentru cele 50.000 de vize pentru America, oferite prin editia 2015 a Loteriei Vizelor.


Cand au loc inscrierile pentru Loteria Vizelor

Loteria Vizelor este un program al Guvernului Statelor Unite ale Americii, derulat incepand cu anul 1995, prin care aproximativ 50.000 de oameni din alte tari pot primi anual permis de sedere in SUA, beneficiind de multe dintre drepturile cetatenilor americani.

Programul de imigrare “Diversity Visa” mandatat de Congresul SUA este administrat anual de Departamentul de Stat.

Cererile de inscriere pentru editia din 2015 se pot depune online pe website-ul oficial al programului.

Inscrierile au inceput anul acesta la 1 octombrie si se pot efectua pana in data de si se vor incheia pe 2 noiembrie, orele 12 PM (GMT-4).

Cum decurg inscrierile la Loteria Vizelor

Formularul de inregistrare se depune online la www.dvlottery.state.gov si nu se percepe nicio taxa de participare in programul DV.

Organizatorii sfatuiesc ca fiecare persoana interesata sa isi completeze personal formularul de participare, fara niciun “Consultant de Viza”, „Agent de Viza”, sau alt intermediar care sa va ajute.

Daca totusi va ajuta cineva, dumneavoastra trebuie fiti prezent atunci cand se completeaza cererea pentru a putea da raspunsurile corecte la intrebari si a obtine pagina de confirmare si numarul unic de confirmare.

Este deosebit de important sa pastrati pagina dumneavoastra de confirmare si numarul unic de confirmare. Fara aceste informatii nu veti putea accesa sistemul online care va va informa despre statutul inregistrarii.

Dupa ce ati transmis cererea de inregistrare completa, veti vedea o pagina de confirmare continand numele dumneavoastra si un numar de confirmare unic.

Statutul inregistrarii va fi disponibil dupa incepand cu data de 1 mai 2014.

Citeste si:
Război Israel - Palestina: SUA forțează soluția celor două...
Război Israel - Palestina:...

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.