Presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas, a cerut, in discursul rostit la Adunarea Generala a ONU, incetarea activitatilor israeliene de colonizare, afirmand ca doreste un acord "definitiv" de pace cu Israelul.

"Obiectivul nostru este sa ajungem la un acord complet si definitiv si la un acord de pace intre statul Palestina si Israel, un acord care sa rezolve toate problemele aflate in suspans", a spus Abbas de la tribuna ONU.

"Dar comunitatea internationala trebuie sa obtina incetarea activitatilor israeliene de colonizare. Comunitatea internationala trebuie sa ramana pregatita sa condamne si sa blocheze orice initiativa care ar afecta negocierile, iar aici ma refer inainte de toate la activitatile de colonizare in teritoriile noastre palestiniene, in special la Ierusalim", a adaugat Abbas, potrivit MEDIAFAX.

"Timpul este limitat. Negocierile in curs par a fi ultima sansa pentru a ajunge la o pace corecta. A venit vremea libertatii poporului palestinian. A venit vremea independentei Palestinei. A venit vremea pacii", a incheiat liderul palestinian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.