Guvernul bulgar a discutat miercuri un set de 88 de masuri menite sa reduca povara administrativa asupra companiilor si populatiei, fiind posibil sa fie aprobate in doua saptamani.

Vicepremierul Daniela Bobeva a aratat ca masurile vor fi publicate joi pe site-ul Guvernului, urmand sa fie adoptate in termen de doua saptamani.

Guvernul ar fi urmat sa discute un pachet de 100 de masuri anti-birocratie, dar Bobeva a precizat ca discutiile nu au inclus circa 40 de prevederi privind sectorul constructiilor, care vor fi introduse ulterior, scrie MEDIAFAX.

"Masurile se refera in mare parte la trecerea de la sistemul acordarii de avize la cel de inregistrare, reducerea comisioanelor si simplificarea procedurilor", a aratat vicepremierul.

Bobeva a sugerat ca este de asteptat ca institutiile de stat afectate de propuneri sa fie impotriva.

Ea a adaugat ca masurile au rolul sa reduca povara administrativa rezultata din aplicarea practicilor si criteriilor Bulgariei si Uniunii Europene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.