Fostul lider comunist chinez Bo Xilai, judecat pentru coruptie, deturnare de fonduri si abuz de putere, a asigurat luni ca poarta aceeasi pereche de indispensabili incepand din anii 1960.

"Personal, nu acord nici o importanta aspectului meu din punct de vedere vestimentar. Indispensabilii pe care ii port in acest moment mi-au fost daruiti de mama in anii 1960", a marturisit Bo Xilai.

Persoana carismatica, Bo Xilai, in varsta de 64 de ani, a fost un timp indelungat cunoscut pentru eleganta si costumele sale ingrijite, dar luni a declarat ca nu poarta haine ale marcilor de lux, scrie MEDIAFAX.

"Va asigur ca acest costum pe care il port, precum si celelalte din garderoba mea, au fost confectionate intr-un mic atelier din cartierul Xinjin, in (orasul) Dalian", a adaugat Bo Xilai, evocand orasul pe care l-a condus in anii 2000.

Scandalul referitor la Bo Xilai si procesul sau i-au pus intr-o lumina nefavorabila pe comunistii chinezi, care beneficiaza de vile luxoase, calatorii in avioane private sau safari in Africa.

Dezbaterile in instanta au fost incheiate luni, judecatorul urmand sa delibereze la o data nespecificata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.