Un baiat in varsta de cinci ani a fost plasat in custodia politiei, dupa ce a tras joi dimineata focuri de arma in cantina unei scoli primare din orasul Memphis, in statul american Tennessee, fara insa a rani pe cineva.

Incidentul nu s-a soldat cu victime, iar scoala a revenit la o activitate in regim normal, potrivit unui oficial al acestei institutii primare.

Baiatul in varsta de cinci ani, elev la scoala primara Westside, a adus in incinta scolii un pistol, ascuns in rucsac.

In timp ce se afla in cantina, arma s-a declansat accidental in rucsacul baiatului, a afirmat acest oficial.

"Personalul i-a confiscat imediat rucsacul," a declarat Christian Ross, insarcinata cu comunicarea la administratia de scoli Shelby County. "Securitatea in scolile noastre a fost consolidata, dar noi am aflat ca prin acest incident nu a fost urmarit scopul de ranit pe cineva."

Nu se cunoaste de unde baietelul a luat arma. El este plasat in custodia politiei si va fi sanctionat disciplinar in conformitate cu reglementarile referitoare la arme in scoli, a anuntat un oficial din administratia scolii, scrie MEIDAFAX.

Scoala primara Westside, situata in nordul orasului Memphis, ofera educatie incepand de la gradinita pana in clasa a cincea.

“Am fost asigurat ca copilul meu este in regula, dar imi voi suna sotia si vom vedea ce decizie am putea lua, deoarece atunci cand esti in fata televizorului si afli despre astfel de cazuri din stiri inseamna una, iar cand se intampla anume tie - este cu totul altceva”, a afirmat unul dintre parintii baiatului, potrivit WMCTV.com din Memphis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.