Patru rachete au fost lansate, joi, din sudul Libanului spre teritoriul israelian, anunta surse citate de agentia oficiala libaneza NNC si de presa israeliana, scrie MEDIAFAX.

Autoritatile israeliene au confirmat ca patru rachete Katiusa au fost lansate spre vestul Galileii., fiind vorba, cel mai probabil, de un atac al miscarii siite Hezbollah, un inamic declarat al statului evreu.

Surse oficiale au declarat ca una dintre rachete a fost interceptata de sistemul antiracheta, iar celelalte trei au cazut in zone nelocuite.

Potrivit postului tv Channel 2, rachetele au cazut intre orasele Nahariya si Acra. Imediat dupa explozii, sirenele antiaeriene au inceput sa sune, iar cetatenii au fost sfatuiti sa fie pregatiti sa ajunga rapid in adaposturi, in cazul in care va fi necesar. Presa a relatat ca o racheta ar fi explodat in apropierea unui kibbutz din zona Nahariya.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.