Familia Regala a oferit presei primele imagini oficiale cu Printul George si parintii sai.

Cele doua fotografii au fost realizate de catre Michael Middleton, tatal ducesei de Cambridge. Acestea infatiseaza tanara familie in curtea casei Middleton, din Bucklebury. Pozele au fost facute la inceputul lunii august.

Intr-una dintre imagini, cuplul si bebelusul sunt insotiti in poza de cocker spanielul Lupo si cainele familiei Middleton, retrieverul Tilly.

Printul William al Marii Britanii a vorbit cu multa caldura pentru CNN despre paternitate si despre fiul sau, George, despre care a spus ca este "un strengar", in primul interviu pe care ducele de Cambridge l-a acordat dupa ce a devenit tata, informeaza MEDIAFAX.

"E putin cam strengar, ca sa va spun adevarul", a declarat printul William. "Imi aduce aminte de fratele meu si chiar de mine insumi cand eram copil, nu sunt prea sigur, insa, oricum, se simte foarte bine", a spus acesta.

"In plus, creste foarte repede. E un mic luptator - se zvarcoleste tot timpul si nu prea vrea sa doarma", a adaugat printul William.

Printul britanic spune ca sotia sa, Catherine, ducesa de Cambridge, are grija de printul George in cele mai multe nopti si a recunoscut ca abia asteapta sa isi reia munca de pilot de elicopter in cadrul Fortelor Regale Aeriene, la o baza militara din Tara Galilor, pentru a putea sa se bucure in sfarsit de cateva nopti dormite in liniste.

"Ei bine, asa cum cativa tatici ar putea sa stie, abia astept sa ma intorc la munca pentru a putea sa am parte de cateva nopti dormite in liniste. Sper ca primele ture pe care le voi lucra acolo nu vor fi ture de noapte", a spus printul William.

Printul William a zambit amintindu-si momentul in care a aparut alaturi de Catherine pe scarile din fata aripii Lindo a spitalului St. Mary din Londra pentru a-l prezenta pe fiul lor, George, in fata lumii intregi.

Citeste si:
Prințul Harry și Meghan Markle după ce au aflat că prințesa de...
Prințul Harry și Meghan...

"Cred ca am fost mai socat de ceea ce simteam in acele momente, insa eram atat de fericit, ca si Catherine, de venirea pe lume a lui George, incat il aratam cu multa bucurie oricui voia sa il vada. Asa cum stiu toti parintii, in acele momente esti foarte fericit si te mandresti cu copilul tau. A fost placut sa vad ca oamenii voiau sa il vada pe George. Sunt fericit ca el a nu a plans din rasputeri in acele momente", a povestit acesta.

Totodata, printul William a spus ca sotia sa "face o treaba fantastica" atunci cand are grija de fiul lor si ca familia reprezinta de acum prioritatea sa.


Sursa news.sky.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.