Mai multe site-uri de stiri chinezesti au postat imagini cu o femeie pe cale de a fi executata prin metoda injectiei letale.

Site-urile respective apartin agentiei de presa Xinhua (administrata de guvernul chinezesc) si ziarului Global Times, afiliat cu Partidul Comunist. In total este vorba despre 38 de imagini, scrie Huffington Post.

Acestea spun povestea unei femei de rasa alba care este dusa intr-o camera si legata de o targa. Un barbat alb ii administreaza o injectie letala, iar femeia este aratata suferind inainte de a muri. Seria imaginilor se intituleaza: "O ilustrare a unei executii reale: Cea mai intunecata latura a lumii".

Site-ul Shangaiist a aratat dupa publicarea materialului ca aceste imagini provin dintr-un film pornografic numit "Lethal Injection", incarcat pe un renumit site pentru fetisuri macabre.

Nu este prima data cand presa chinezeasca este "inselata" de mass-media occidentala. In 2011, o stire satirica a site-ului Onion care spunea ca liderul nord-coreean Kim Jong-Un a fost declarat cel mai sexy barbat in viata a fost tratata ca subiect serios de catre site-ul People's Daily.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.