Nu ti-ai planificat vacanta inca? Iti place istoria? Wall-Street.ro iti propune 10 orase din Europa in care te poti relaxa si culturaliza.



Dublin

Sunt putine locurile in care turistii pot descoperi mai bine istoria Irlandei decat in Dublin.

Printre cele mai importante obiective turistice se afla casele unde s-au nascut Oscar Wilde si Ducele de Wellington, Catedrala Bisericii Crestine, Catedrala Sfantul Patrick si Castelul Dublin.

Berlin

Impartit si triumfator reunit, Berlinul ar putea fi considerat unul ditnre cele mai interesante orase din lume din ultimii 50 de ani, insa aceasta perioada reprezinta doar o mica parte din istoria orasului.

Iubitorii de istorie nu trebuie sa rateze aici renumitul Zid al Berlinului, Parlamentul (Reichstag), Checkpoint Charlie, Insula Muzeelor, Catedrala din Berlin, Memorialul Holocaustului si Muzeul Pergamon.

Florenta

De la galerii de arta cunoscute la nivel mondial si o catedrala de renume mondial la structuri care au supravietuit inca din era romanilor, Florenta este incarcata de istorie si cultura.

Nu trebuie ratate Galeria Uffizi, cu cea mai mare coletie de arta renascentista a Italiei, si nici Domul, care atrage privirile a milioane de turisti. Pe lista de obiective turistice trebuie trecute si Ponte Vecchio, Palazzo Vecchio, Basilica di San Lorenzo, Gradinile Boboli, Muzeul National Bargello sau Palazzo Pitti.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.