Fiul printului William si al ducesei de Cambridge se va numi George Alexander Louis, anunta Palatul regal, citat de CNN.

"Ducele si ducesa de Cambridge au decis ca numele fiului lor sa fie George Alexander Louis", a comunicat Palatul Kensington, conform MEDIAFAX.

Cuplul princiar a asteptat doua zile inainte de anuntarea deciziei privind prenumele bebelusului regal.

Titlul oficial pe care il va detine fiul printului William va fi "Alteta sa regala printul de Cambridge", dupa cum a anuntat serviciul de presa al Palatului Saint James.

Speculatiile privind numele mostenitorului Tronului Marii Britanii au inceput inca de cand sarcina a fost anuntata. Conform Nameberyy, printre variantele preferate de casele de pariuri s-au numarat George, Philip si Arthur pentru baieti, in vreme ce pentru fetite s-a optat pentru Alexandra, Charlotte sau Elizabeth.

Miercuri, agentia de pariuri LadBrokes a ales George drept favorit, urmat de James, Alexander, Arthur, Louis, Henry si Philip. Printre cei mai curajosi s-au numarat cei care au pariat pe "Psy" sau "North". In cazul in care ar fi acesta ar fi fost numele ales pentru bebelusul regal, fericitii cu intuitie ar fi castigat o suma de 5.000 de ori mai mare decat cea pariata, scrie huffingtonpost.com.

Ducesa de Cambridge, sotia printului William, a nascut un baietel, luni, la Maternitatea St. Mary din Londra, bebelusul fiind primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Marti dimineata, printul William declara ca el si sotia sa, Catherine, sunt "mai fericiti ca niciodata", dupa venirea pe lume a primului lor copil.

10 lucruri pe care bebelusul regal ar trebui sa le stie despre familia sa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.