Celebra spioana Anna Chapman, expulzata din Statele Unite in 2010, l-a cerut in casatorie pe fostul consultant american Edward Snowden, intr-un mesaj postat pe Twitter, se arata intr-un articol publicat pe blogul Wall Street Journal.

"Snowden, te casatoresti cu mine?!", a scris pe contul sau de Twitter rusoaica in varsta de 31 de ani. Ulterior, Chapman a intrebat, "NSA, vei avea grija de copiii nostri?".

Potrivit MEDIAFAX, intrebata pe e-mail de jurnalistii WSJ daca a vorbit serios, Chapman a declarat: "sunteti liberi sa va folositi imaginatia".

Chapman a fost expulzata din Statele Unite impreuna cu alti noua spioni rusi, in 2010. De atunci, ea a devenit o persoana cunoscuta dar fara mare importanta in Rusia, fiind model, apoi purtator de cuvant. Recent, ea a gazduit un show de televiziune rusesc numit "Secretele din lume".
De celalalta parte a spectrului politic, activista din opoziție Maria Baranova i-a facut lui Snowden o oferta similara cateva ore mai tarziu.

"Eu, de asemenea, as vrea sa-i propun lui Snowden inima si in special pasaportul meu! Edward! Casatoreste-te cu mine!", a scris Baranova pe Twitter. Mai tarziu, ea a sugerat publicatiei ca nu a fost 100 la suta serioasa.

Edward Snowden, in varsta de 30 de ani, se afla blocat in zona internationala a aeroportului Seremetievo din Moscova, incepand cu 23 iunie, cand sosit din Hong Kong, la doua zile dupa ce autoritatile americane l-au acuzat de spionaj.

In Statele Unite, el avea o logodnica si un loc de munca ce ii aducea un venit anual de 200.000 de dolari, la compania de consultanta Booz Allen Hamilton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.