Sondajul a fost realizat la inceputul acestui an de compania de cercetari de piata YouGov pe un esantion reprezentativ de 14.000 de persoane din 12 tari europene.

Britanicii ocupa ultimul loc intr-un top al celor mai performanti amanti din Europa, insa se afla pe un loc fruntas in topul natiunilor cu inclinatii spre exhibitionism si alte practici sexuale considerate perverse, potrivit unui sondaj realizat de compania de cercetari de piata YouGov.

"In intimitatea dormitoarelor lor, multi dintre britanici sfideaza imaginea traditionala a unei natiuni pudice, purtand costume fanteziste sau filmandu-se (in ipostaze intime, n.r.)",
afirma autorii studiului. In plus, mai mult de 33% dintre britanici au dezvaluit ca au facut sex in locuri publice.

Sondajul intitulat European Sex Survey, ale carui rezultate au fost publicate joi, dezvaluie felul in care reprezentantii din 13 tari europene isi apreciaza propriile performante sexuale. In comparatie cu celelalte 12 tari incluse in acest sondaj, britanicii ocupa ultimul loc in topul performantelor din dormitor.

Invitati sa acorde o nota propriilor performante sexuale, pe o scala de la 1 la 5, britanicii au ocupat ultimul loc, cu un scor mediu de 3,3. Elvetienii sunt cei mai increzatori amanti dintre europeni, cu un scor mediu de 3,9. Pe locul al doilea s-au clasat la egalitate olandezii si austriecii, cu un scor mediu de 3,85, scrie MEDIAFAX.

Scoruri similare s-au obtinut si atunci cand participantii au fost invitati sa acorde note pentru calitatea propriei vieti sexuale. Britanicii au ocupat ultimul loc si in acest top, in care primul loc a revenit, din nou, elvetienilor, iar locul al doilea a fost impartit de olandezi si spanioli.

In schimb, britanicii ocupa locul al doilea in topul europenilor cu inclinatii pentru practici sexuale considerate perverse, fiind depasiti doar de finlandezi. Astfel, 11% dintre britanici au recunoscut ca "se imbraca in diverse costume atunci cand fac sex" (14% dintre finlandezi au declarat acelasi lucru). Totodata, 14% dintre britanici au spus ca s-au fotografiat sau s-au filmat in timp ce faceau sex, insa au fost invinsi si la acest capitol tot de catre finlandezi.

Citeste si:
Construcție rezistentă: care sunt top 3 materiale folosite?
Construcție rezistentă: care...

Britanicii se afla pe podium si in topul natiunilor ale caror reprezentanti au spus ca au facut sex in locuri publice (34%). Ei au fost depasiti la acest capitol doar de danezi si de austrieci. Francezii, care au reputatia de a fi "cei mai buni amanti" din lume, prefera insa intimitatea dormitorului (doar 19% dintre ei au spus ca au facut sex in locuri publice).

Totusi, parca pentru a-si respecta "blazonul", multi dintre barbatii si femeile franceze au declarat ca au avut atat de multi parteneri sexuali incat nu pot sa isi aminteasca numarul lor. Doar jumatate dintre ei au putut sa isi aminteasca numele tuturor partenerilor lor sexuali - in comparatie, 64% dintre britanici au reusit acest lucru.

Danezii si finlandezii par a fi cei mai dispusi sa isi insele partenerii de viata - 32% dintre ai au recunoscut ca au fost infideli. Olandezii se afla la polul opus si sunt cei mai fideli dintre europeni (doar 15% dintre ei au recunoscut ca si-au inselat partenerii).

Citeste si:
SONDAJ: Ce părere au bucureștenii despre Nicușor Dan în funcția de...
SONDAJ: Ce părere au...

Peste doua treimi dintre britanici au recunoscut ca au avut o aventura de o noapte, insa acest procent este mult mai mic decat cel inregistrat in tarile scandinave. Sondajul a fost realizat la inceputul acestui an de compania de cercetari de piata YouGov pe un esantion reprezentativ de 14.000 de persoane din 12 tari europene. Romania nu a fost inclusa in acest sondaj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.