Zeci de zboruri au fost anulate miercuri in aeroporturile pariziene Roissy Charles-de-Gaulle si Orly si sunt prevazute intarzieri din cauza grevei controlorilor de trafic aerian care continua in Franta, o revenire la normal fiind asteptata abia joi.

"Situatia ar urma sa ramana relativ calma gratie cererii Directiei generale a aviatiei civile (DGAC) de reducere cu 50 la suta" a numarului de zboruri, situatie care le-a permis companiilor sa anticipeze, a subliniat miercuri dimineata un purtator de cuvant al Aeroporturi Paris (ADP).

"Trebuie sa ne asteptam la intarzieri in cursul zilei", a precizat el. "Este important ca pasagerii sa nu vina in aeroport fara sa se informeze in prealabil la compania lor", a subliniat el, scrie MEDIAFAX.

Marti, greva controlorilor de trafic aerian, care se opun liberalizarii controlului aerian in Europa, a condus la anularea a aproximativ un sfert din zborurile din Franta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.