Conform politiei din Santa Monica, atacul armat a pornit intr-o zona rezidentiala dar s-a finalizat pe campusul Universitatii din Santa Monica.

Sapte oameni, inclusiv atacatorul, au murit in urma incidentului. Jacqueline Seabrooks, seful Politiei din Santa Monica a declarat ca s-au gasit doua cadavre intr-un cartier rezidential inainte de pranz. Una dintre locuinte rea incendiata. Politia crede ca cele doua victime ar fi fratele si tatal atacatorului.

Acesta a inceput sa se miste spre vest, in directia campusului, tragand in masini, inclusiv un autobuz si o masina a politiei. In drumul sau a mai ucis doua eprsoane. Urmarit de politisti, atacatorul a fugit in biblioteca Universitatii unde a impuscat o persoana si a ranit altele. In cele din urma, a fost doborat de politie.

Suspectul este un barbat caucazian cu varsta cuprinsa intre 25 si 30 de ani. Autoritatile nu sunt 100% sigure ca a actionat singur, dar campusul a fost curatat de alti posibili suspecti.

Trei femei se afla la spital, dintre care doua in stare grava, scrie huffingtonpost.com. Initial presa a nuntat ca este vorba despre sapte morti, intre timp cifra a fost rectificata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.