O procuroare care a solicitat o pedeapsa de sase ani de inchisoare pentru fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, a primit mai multe amenintari printre care si o scrisoare ce continea doua gloante, a transmis biroul acesteia.

Ilda Boccassini a mai solicitat ca Berlusconi sa nu mai poata candida pentru functii publice in cadrul procesului in care acesta este acuzat ca a platit pentru relatii sexuale cu o dansatoare in varsta de 17 ani. Un verdict in acest dosar este asteptat la 24 iunie.

"In ultimele saptamani a crescut numarul scrisorilor anonime care contineau amenintari serioase impotriva lui Boccassini. inclusiv o scrisoare, ieri, care continea doua gloante", a declarat Edmondo Bruti Liberati, procurorul Milanului. Acesta a mai adaugat ca procuratura va continua sa isi indeplineasca atributiile cu "seninatate neschimbata", scrie MEDIAFAX.

In cadrul procesului, procurorii au sustinut ca femei erau invitate la resedinta privata a lui Berlusconi pentru asa zisele petreceri "bunga-bunga", care faceau parte dintr-un sistem de prostitutie dedicat satisfactiei sale personale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.