Un barbat care avea legaturi cu fratii Tarnaev, presupusii autori ai atentatelor din Boston, a fost impuscat mortal, miercuri, de FBI, relateaza site-ul postului NBC.

Potrivit NBC, suspectul - Ibragim Todasev, in varsta de 27 de ani - a fost interogat cateva ore de FBI pentru legaturile pe care le avea cu Tamerlan Tarnaev, unul dintre presupusii autori ai atentetelor comise pe 15 aprilie la maratonul din Boston.

Se pare ca, in timpul interogatoriului, suspectul ar fi inceput sa il atace pe agentul FBI, astfel ca acesta l-a impuscat mortal. Conform unor surse citate de ABC News, agentul FBI le-a spus superiorilor ca viata ii era amenintata de suspect, scrie MEDIAFAX.

Biroul Federal de Investigatii a confirmat incidentul, fara a oferi detalii.

Tamerlan Tarnaev, in varsta de 26 de ani, a murit in schimbul de focuri cu politia din Boston care il urmarea dupa atentatele din 15 aprilie, soldate cu trei morti si 270 de raniti. Fratele lui, Djokar Tarnaev, in varsta de 19 ani, este in detentie fiind acuzat de participarea la comiterea atentatelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.