Ariel Castro, inculpat pentru sechestrarea si violarea a trei tinere americane, in casa sa din Cleveland, in statul Ohio, timp de aproximativ un deceniu, va pleda "nevinovat" in cadrul procesului, a anuntat joi unul dintre avocatii sai.

"El va pleda nevinovat" pentru toate acuzatiile, a declarat avocatul Jaye Schlachet, care nu a vrut sa ofere detalii suplimentare in acest stadiu, anuntand doar ca "toate probele" vor fi "prezentate in cursul procedurii judiciare".

Ariel Castro "nu este un monstru si nu ar trebui sa fie diabolizat de mass-media", a adaugat el. "Cer intregii lumi sa fie prudenta inainte sa isi exprime opinia", a mai spus Schlachet.

Potrivit MEDIAFAX, el a declarat miercuri pentru postul local WKYC ca Ariel Castro este "foarte ingrijorat de buna starea si viitorul fiicei sale, pe care o iubeste mult".

Ariel Castro este tatal unei fete de sase ani, Jocelyn, nascute in captivitate. Mama acesteia este una dintre captive, Amanda Berry.

Ariel Castro a fost arestat saptamna trecuta dupa ce una dintre victimele sale a reusit sa scape din casa in care era retinuta impreuna cu alte doua femei.

El a fost inculpat miercuri pentru violuri si sechestrarea a patru persoane, si anume Amanda Berry si fiica sa Jocelyn, Gina DeJesus si Michelle Knight.

Procurorul american Timothy McGinty a declarat joi ca intentioneaza sa ceara pedeapsa cu moartea impotriva suspectului, pentru violentele la care le-a supus pe femei si care, in opinia sa, "depasesc capacitatea de intelegere".

Intr-o scrisoare datand din 2004, gasita in casa acestuia de catre politie, Ariel Castro afirma ca este un "predator sexual" si isi exprima dorinta de a se sinucide.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.