Cel putin 42 de militari sirieni au fost ucisi si soarta altor aproximativ 100 este necunoscuta, dupa raidul israelian desfasurat in noaptea de sambata spre duminica impotriva a trei pozitii militare situate la nord de Damasc.

"Potrivit unui nou bilant, cel putin 42 de militari au fost ucisi si soarta altor aproximativ 100 este necunoscuta in urma raidului israelian", a declarat pentru AFP Rami Abdel Rahmane, directorul Observatorului sirian pentru drepturile omului (OSDO).

Un prim bilant anunta 15 morti informeaza MEDIAFAX.

Potrivit lui Abdel Rahmane, cele trei instalatii vizate de israelieni "numara 150 de persoane, dar nu se stie daca toate se aflau acolo in momentul raidului".

Autoritatile siriene nu au oferit pana in prezent un bilant oficial, dar Ministerul Afacerilor Externe, intr-o scrisoare adresata duminica ONU, a afirmat ca "aceasta agresiune a provocat morti si raniti, precum si distrugeri grave ale acestor pozitii si in regiunile civile invecinate".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.