Bilantul prabusirii unei cladiri in Bangladesh a ajuns duminica la 610 de morti, dupa descoperirea unor noi cadavre sub daramaturi, la peste zece zile de la catastrofa industriala din aceasta tara, a anuntat armata.

"Bilantul este de acum de 610 morti", a declarat pentru AFP locotenentul Imran Khan, membru al echipei care coordoneaza operatiunile de salvare. Un numar de 41 de cadavre au fost recuperate duminica. Bilantul ar urma sa creasca insa in continuare, a precizat el.

Rana Plaza, situata in Sevar, la periferia capitalei Dhaka, s-a prabusit la 24 aprilie, in momentul in care in interior se aflau aproximativ 3.000 de muncitori in confectii.

Echipele de salvare au recuperat 2.437 de supravietuitori, a adaugat Imran Khan. Identificarea victimelor este dificila din cauza starii in care se afla cadavrele, de cele mai multe ori desfigurate de starea avansata de descompunere, potrivit autoritatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.