Postul britanic de televiziune BBC a comis o gafa, miercuri, cand, in timpul unei dezbateri despre imigratie, a prezentat o imagine in care harta Romaniei aparea in culorile steagului Bulgariei si invers.

Imaginea a fost afisata in timpul unei dezbateri la emisiunea BBC Daily Politics, la care au participat liderul UKIP Nigel Farage, conservatorul Mark Harper si laburistul Owen Smith.

Sondajul comandat de BBC in Bulgaria si Romania a aratat ca cetatenii celor doua tari nu sunt dornici sa emigreze in masa in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii, la sfarsitul lui 2013, scrie MEDIAFAX.

Numeroase tabloide si unii politicieni britanici au facut afirmatii controversate, potrivit carora Londra ar trebui sa se pregateasca de un "aflux" de imigranti romani si bulgari dupa 2013, adaugand ca ridicarea restrictiilor va "pune presiune" pe sectorul locuintelor, pe infrastructura, scoli si serviciile medicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.