Un grup care s-a remarcat prin actiuni de boicotare a normelor legale ce reglementeaza Internetul a creat un joc video dupa scenariul atentatelor comise pe 15 aprilie la maratonul din Boston, ideea starnind stupoare in randul opiniei publice americane.

Potrivit ziarului italian Corriere della Sera, jocul video se numeste "The Boston Marathon: Terror on the Streets" ("Maratonul din Boston: Teroare pe strazi") si a fost creat de Lolokaust, un grup care s-a remarcat prin actiuni de boicotare a normelor legale ce reglementeaza Internetul.

Actiunea jocului video este simpla: personajul alearga la maraton, pe strazi reproduse online dupa imaginile strazilor din Boston. Jucatorul trebuie sa evite bombele care sunt pe marginea culoarului de alergare la maraton, scrie MEDIAFAX.

Bombele sunt in oale sub presiune (la fel cum s-a intamplat si in atentatele din Boston). In cazul in care jucatorul este atins de suflul unei explozii, in imagine apare un barbat in scaun cu rotile avand picioarele retezate. Pe ecran este urmatorul mesaj: "Ai fost lovit! Vei avea mai mult noroc anul viitor!".

In cazul in care jucatorul reuseste sa evite bombele, apare urmatorul mesaj: "Felicitari! Ai supravietuit maratonului din Boston! Ai invins teroristii idioti! Toata lumea se bucura. Lumea este un loc mai sigur si poti face sex cu sotia lui Barack Obama".

Clipul de prezentare a controversatului joc video a fost blocat de administratorii site-ului YouTube, dar poate fi vizionat pe platforme de jocuri video precum Vimeo. De asemenea, pe site-ul Vimeo exista link-uri catre adrese pentru descarcarea jocului video.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.