Autoritatile americane au anuntat ca vor oferi o recompensa de 50.000 de dolari pentru informatii care sa conduca la autorii atacurilor de la maratonul din Boston, relateaza MEDIAFAX.

Autoritatile au anuntat ca recompensa va fi oferita pentru informatii care ar conduce la arestarea si condamnarea autorilor atentatelor. Politia si FBI au facut apel la public sa furnizeze imagini care ar putea contribui la identificarea autorilor atentatelor.

Exploziile care au avut loc la maratonul din Boston sunt de natura "terorista", a declarat presedintele SUA, Barack Obama, insistand ca autorii vor fi adusi in fata justitiei.

Ponta, despre atentatul din SUA: Suntem aliati in fata unor dusmani comuni

"FBI trateaza exploziile din Boston ca fiind atacuri teroriste; inca nu stim daca este vorba de o organizatie terorista internationala, daca este vreo grupare de pe plan intern sau a fost un individ", a precizat Obama.

"Vom continua investigatiile si vom afla cine a facut acest lucru si care este motivul; autorii vor fi adusi in fata justitiei", a subliniat Obama.

Bilantul exploziilor produse luni la maratonul din Boston este de trei morti si 176 de raniti, dintre care 17 sunt in stare critica. Biroul Federal de Investigatii a anuntat marti ca nu dispune de informatii privind eventuale amenintari proferate inaintea maratonului din Boston.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.